Regels en weetjes

Regels en Weetjes2017/2018 

Algemeen 

- Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent in de zaal zodat iedereen mee kan helpen om de zaal op te bouwen. Het is heel fijn als er ouders meehelpen met opbouwen van de toestellen. Er is schema waarop staat welke ouder wanneer aan de beurt is. Uiteraard mag je buiten het rooster om ook meehelpen. De les kan dan immers eerder beginnen! 

- Zorg voor de juiste turnkleding, een turnpak met eventueel een broekje. 

- Zorg dat je geen sieraden draagt. Kleine oorknopjes kun je inhouden. 

- Zorg dat je haar goed vast zit met speldjes en elastiekjes.  

- Neem een bidon mee. Het liefst gevuld met water, geen limonade oid. De bidon wordt in de zaal gezet zodat de turnster niet meer de zaal uit hoeft. 

- Zorg dat je leertjes en polsbandjes bij je hebt als je die draagt. Neem deze begin van de training mee de zaal in. 

- We hebben graag dat turnsters geen enkele training missen. Voor het mogen trainen bij de selectie verwachten we een goede inzet en motivatie. Selectieturnen betekend ook keuzes maken en dus sommige dingen laten omdat je moet trainen.  

Afmelden doe je ruim van tevoren bij de trainer van wie je op de betreffende dag les hebt.Bij het onnodig afzeggen van een training gaan trainer/turnster/ouder in gesprek. 

- Bij wedstrijdsport hoort een gezonde levenstijl. Trakteer dus liever iets gezonds (fruit oid) en liever geen snoep/chips/koek. 

- Alle wedstrijdturnsters ontvangen een trainingspak aan het begin van het seizoen.Je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Draag je pak alleen naar een wedstrijd of training. 

-Bij een blessure, al dan niet tijdens een training opgelopen, wordt er tussen turnster, ouders en trainers overlegd wanneer de turnster weer op de training verwacht wordt. In principe zal er de eerstvolgende training aangepast/verkort meegetraind worden. 

-Er wordt een bepaalde hoeveelheid discipline en respect van je verwacht. Er wordt getraind en niet gespeeld. Als je je niet houdt aan de normale omgangsregels, storend of ongepast gedrag vertoont in de training word je aan de kant gezet en ouders worden ingelicht. 

- Alle turnsters vanaf leeftijdscategorie Instap dienen zelf te zorgen voor het wedstrijdturnpakje. Voor een nieuw wedstrijdturnpakje kun je terecht bij Robin. Voor je juiste maat raden wij aan een wedstrijdturnpakje eerst even van een ander te passen.  

- Zorg dat je na de training je spullen meeneemt naar huis. Laat de kleedkamer netjes achter. 

- Bij de wedstrijdsport hoort een stukje pijntolerantie en doorzettingsvermogen. Nadat je van de balk bent gevallen er direct weer op klimmen en nog een keer, met zere handen toch nog even doorgaan op de brug etc. 

www.advendoteraar.nl

- Wij streven ernaar alle informatie via de site van Advendo te laten verlopen. Wij geven geen briefjes meer mee.Aan turnster en ouder de taak om regelmatig de site te checken. 

- Op de homepage kunt u in de linkerkolom het kopje Selectie turnen aanklikken. 

Onder het kopje “nieuws” leest u alle recente wijzigingen en weetjes.  

Mocht er bijvoorbeeld een wijziging zijn in de trainingstijden dan melden wij dit via “nieuws”. 

Wedstrijden 

- Wij zijn een (wedstrijd) sport groep, dit betekent dat we aan wedstrijden mee doen. Wij gaan er van uit dat uw dochter aan elke wedstrijd meedoet die wij voor haar hebben uitgekozen. Wij schrijven de wedstrijdturnsters in op een niveau waarvan wij denken dat dit voor haar haalbaar is. Het niveau van uw dochter kunt u vinden onder het kopje “selectiegroepen”. 

- Voor het vervoer tijdens wedstrijden bent u zelf verantwoordelijk. Uw dochter dient een half uur voor aanvang van de warming-up aanwezig te zijn. 

- Het is niet toegestaan dat turnsters zich tijdens de wedstrijd op de tribune begeven. 

- Het is niet toegestaan dat ouders zich tijdens de wedstrijd op de wedstrijdvloer begeven  

- Zorg dat je naar een wedstrijd je wedstrijdturnpak, trainingspak, bidon, eventueel iets (gezonds) te eten, leertjes en tape mee hebt. 

- Zodra er informatie over wedstrijden bekend is kunt u dit lezen op de site. 

Communicatie 

- Voor vragen en/of opmerkingen hebben wij uiteraard tijd. Dit kan via de mail, telefonisch of persoonlijk. In het laatste geval graag nadat de training afgelopen is. 

- Zit u ergens mee, meld het ons! Met verhalen die ontstaan op de gang kunnen wij niets.  

Als iedereen probeert zich aan de regels hierboven te houden gaan we zeker een goed seizoen tegemoet!

Robin van Zomeren    06 10443725     vanzomeren.r@gmail.com 
Saskia van Niel   06 53925961      saskiavanniel@hotmail.com 
Meryl Otto    06 13045987     ottomeryl@hotmail.com 
Romy van Kempen    06 83266875       romyvkempen@hotmail.com
Lisa Boere      06 22112233       lisaboere21@gmail.com